Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Els menjadors escolars 365 dies a l'any de Paterna van repartir més de 19.000 menús en 2022


El servei de menjador escolar 365 dies a l'any que presta l'Ajuntament de Paterna, a través de l'empresa Gestió i Serveis de Paterna, ha repartit durant 2022 un total de 19.016 menús. La prestació es realitza de manera permanent i ininterrompuda durant tot l'any en dos col·legis públics de la ciutat: el CEIP Cervantes i el CEIP La Coma.

Així ho ha anunciat el regidor d'Atenció a la Infància i Educació, David Fortea, qui ha destacat que "aquest programa, posat en marxa en 2015 per l'equip de govern socialista, s'ha consolidat com un servei fonamental per a moltes famílies de Paterna, especialment després de la crisi energètica i la pujada de la inflació que hem experimentat durant l'últim any".

El servei, dirigit a totes aquelles famílies que són remeses a través dels Serveis Socials municipals, s'ha prestat diàriament durant els períodes vacacionals escolars, inclòs el període estival comprés entre juny i setembre, així com en els dies no lectius.

A més, coincidint amb les festes nadalenques, el dia 24 de desembre el pícnic es va acompanyar d'un kit de papereria, dolços, torrons, massapans i ampolletes d'oli d'oliva. D'altra banda, el 6 de gener, dia de Reis, Ses Majestats d'Orient també van fer arribar regals als xiquets i xiquetes usuaris d'aquest servei.

Els menjars s'ofereixen en els menjadors dels col·legis públics Cervantes i La Coma els caps de setmana, festius i períodes de vacances, complementant al servei de menjador escolar, de manera que els xiquets i xiquetes sense recursos compten amb un menú diari i equilibrat de manera ininterrompuda durant tot l'any.

Referent a això, Fortea ha assenyalat "amb aquesta mesura ens assegurem que la totalitat de la infància paternera es trobe amb les seues necessitats bàsiques cobertes, de manera que cap xiquet ni xiqueta de la nostra ciutat passe fam durant els períodes en els quals els centres escolars romanen tancats".

Finalment, el regidor d'Atenció a la Infància i Educació ha destacat "el compromís de l'executiu socialista amb aquest servei que ens permet estar prop dels xiquets i xiquetes que més el necessiten, i continuar ajudant a la nostra ciutadania perquè a Paterna ningú es quede arrere".


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon