Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Loriguilla posa en marxa un Taller de Memòria per a persones majors des del 7 de desembre

L'Ajuntament de Loriguilla, després del procés de licitació pública i consegüent adjudicació, posarà en marxa aquest dimecres 7 de desembre el Taller de Memòria.

Aquests tallers estan destinats, principalment, a persones majors que hagen detectat un minvament en les seues capacitats cognitives o presenten dificultat a l'hora de recordar esdeveniments, dates i/o noms, o a l'hora de relacionar-se amb altres persones i l'entorn.

Com a novetat, els tallers seran més creatius i, eventualment, canviaran la seua estructura per a oferir teràpies noves com la musicoteràpia o la relaxació. També se celebraran activitats culturals.

Les sessions, impartides per professionals de la psicologia i neuropsicologia, tindran lloc els dimecres de 17.30 a 18.30 hores a la Casa de la Cultura (sala d'exposicions-bolilleras) amb accés des de la Plaça Major.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon