Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Loriguilla posa en marxa un Taller de Memòria per a persones majors des del 7 de desembre

L'Ajuntament de Loriguilla, després del procés de licitació pública i consegüent adjudicació, posarà en marxa aquest dimecres 7 de desembre el Taller de Memòria.

Aquests tallers estan destinats, principalment, a persones majors que hagen detectat un minvament en les seues capacitats cognitives o presenten dificultat a l'hora de recordar esdeveniments, dates i/o noms, o a l'hora de relacionar-se amb altres persones i l'entorn.

Com a novetat, els tallers seran més creatius i, eventualment, canviaran la seua estructura per a oferir teràpies noves com la musicoteràpia o la relaxació. També se celebraran activitats culturals.

Les sessions, impartides per professionals de la psicologia i neuropsicologia, tindran lloc els dimecres de 17.30 a 18.30 hores a la Casa de la Cultura (sala d'exposicions-bolilleras) amb accés des de la Plaça Major.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon