Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Aquest cap de setmana, 10 i 11 de desembre la Fira del Comerç a l'Eliana



L'Ajuntament edita una Guia Comercial per a donar a conéixer tota l'oferta que la ciutadania pot trobar en la localitat

La plaça del País Valencià acollirà aquest cap de setmana, del 10 i 11 de desembre, la tradicional Fira del Comerç amb motiu de l'arribada de les festes i amb l'objectiu de promoure les compres nadalenques en el comerç local. La Fira, que comptarà amb una trentena d'estands, obrirà el dissabte a les 10 del matí i comptarà amb tallers per als i les més menudes, el racó del Pare Noel, actuacions nadalenques, un programa especial de RàdioTúria i el lliurament dels premis a l'Ús del Valencià en el Comerç Local 2022. Ja a la vesprada, tornarà l'oferta d'oci infantil amb tallers i contacontes, les actuacions i la inauguració del Betlem de Playmobil.

Durant tota la jornada del diumenge no faltaran, de nou, els tallers infantils, la desfilada de moda, espectacles de màgia i actuacions musicals. Aquesta nova edició tancarà a les 20 hores amb focs artificials.

Guia Comercial

A més, l'Ajuntament ha editat una Guia Comercial i Professional, amb l'objectiu d'oferir a la ciutadania una eina pràctica i senzilla que li permeta visualitzar i localitzar l'oferta local d'establiments comercials, d'hostaleria i de serveis, agrupats per activitats econòmiques i amb totes les dades de contacte. Prop de 200 establiments, que s'espera ampliar en pròximes edicions, i que reflecteixen part de la gran oferta que es pot trobar a l'Eliana.

El primer edil, Salva Torrent, ha animat a realitzar les compres nadalenques en el xicotet comerç i en els serveis de proximitat, "perquè la ciutadania puga gaudir de productes i serveis de qualitat prop de casa i en uns establiments on, a més, preval la confiança i el tracte personalitzat, i que al seu torn, genera llocs de treball i riquesa en el municipi".



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon