Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

PCE destaca que la nova tirada del segell pel seu centenari evidencia el suport a la seua labor per a 'recuperar llibertats'

El secretari general del Partit Comunista d'Espanya (PCE), Enrique Santiago, ha celebrat l'increment de tirada per part de Correus del segell commemoratiu pel seu centenari, a causa de la "gran demanda d'exemplars".

"Moltes gràcies als qui així reconeixeu l'important treball fet, entre altres partits, pel PCE per a recuperar les llibertats i la democràcia", ha destacat a través d'un missatge en Twitter.

El Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) ha publicat aquest dilluns una modificació de les característiques tècniques del segell de Correus que commemora el centenari del PCE que, en principi tindria una tirada de 135.000 exemplars, i ara augmenten a 435.000 exemplars.

El preu del segell continuarà sent de 0,75 euros, segons recull aquesta Resolució per la qual es modifica la de 28 d'octubre conjunta de les Sotssecretaries de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana i d'Hisenda i Funció Pública sobre emissió i posada en circulació de dues sèries de segells de correu denominades 'Salut i benestar.-2022. VIH. Indetectable = Intransmissible' i 'Efemèrides.-2022. Centenari del Partit Comunista d'Espanya (1921-2021)'.

Aquest augment en la tirada arriba després que la titular del jutjat 30 del Contenciós-Administratiu de Madrid, Carmen Casado, decidira deixar sense efecte la suspensió cautelar de l'emissió del segell de Correus atesa una petició presentada per Advocats Cristians per a paralitzar aquest segell.

Després de donar novament via lliure a la venda d'aquesta estampilla, la magistrada va assegurar en un acte, al qual va tindre accés Europa Press, que la resolució per la qual es va autoritzar l'emissió del segell commemoratiu va seguir "el procediment legalment establit".

Ara, la jutgessa explica que la resolució que va permetre la venda del segell, adoptada conjuntament per les Sotssecretaries de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana i la d'Hisenda, no ha sigut "objecte de cap impugnació, esdevenint ferma i consentida".

"Tot l'exposat dissol tot dubte sobre l'existència de la via de fet adduïda per la part demandant, motivada en raons d'ordre polític que no desmenteixen ni s'oposen als fets ací referits i provats", aclareix l'acte.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon