Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Yolanda Díaz sobre la Llei Trans: 'Amb els drets no es juga, ho dic amb les persones trans o a la tanca de Melilla'

   

   La Ministra de Treball i Economia Social, Yolanda Díaz, ha evitat valorar la posició del PSOE sobre el projecte de Llei Trans però ha assegurat que la seua aprovació "ha de fer-se amb molta urgència".

   "Entenc les posicions legítimes de tots els partits, i no em trobaran mai comentant la posició d'altres partits, però parle de la meua i els drets humans no són relativitzables i ho dic en general amb les persones trans o a la tanca de Melilla, perquè amb els drets no es juga", ha explicat l'entrevista en una entrevista en TVE arreplegada per Europa Press.

   Díaz s'ha mostrat convençuda que "és una llei que tirarà avant" i ha afegit que de no ser així "es cometria un error". "Quan el nostre país avança en drets i sobretot el drets civils és un fet molt positiu; demanaria un acord en aquesta matèria i que avancem perquè les persones trans hui han de tindre els seus drets i és urgent", ha afegit Díaz.

   Quant a la tragèdia de Melilla al mes de juny, Díaz ha assegurat "no tindre dubtes" sobre la versió d'Interior, però ha recordat que "hi ha hagut morts i s'han vist imatges" i "els fets són evidents".

   Per açò, la titular de Treball, que ha assegurat haver parlat amb el ministre d'Interior, Fernando Grande Marlaska i amb gent del seu equip, ha insistit en la importància d'una investigació per a aclarir el succeït.

   "Els drets humans no són relativitzables i em pareix que açò necessita una investigació, han mort persones i en el nostre país tenim dret a saber el que ha passat", ha afegit.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon