Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Benaguasil se suma a la campanya 'Mans al riu'

En la campanya per a conscienciar sobre els problemes que suposa llançar residus en els nostres entorns naturals ha participat també l'IES Benaguasil Sostenible.
L'activitat, desenvolupada en el paratge de La Fenosa, ha tingut un marcat caràcter lúdic i didàctic.
L'Ajuntament de Benaguasil s'ha sumat a «Mans al Riu», la campanya de voluntariat ambiental de la Fundació Limne, entitat sense ànim de lucre enfocada a la restauració d'ecosistemes mitjançant la participació ciutadana.
En la campanya que, se celebra anualment des de l'any 2010 per a crear consciència en la ciutadania sobre la necessitat d'atendre en l'estat dels nostres rius frenant, en la mesura del possible, les pràctiques que els degraden, ha participat també el centre educatiu IES Benaguasil Sostenible.
Juntament amb l'alumnat escolar han estat els regidors Stephane Soriano i Pedro Peris, qui han recalcat la importància que les noves generacions coneguen, des d'una proposta lúdica i didàctica, els problemes al fet que s'enfronten els ecosistemes naturals, i els han "agraït la seua col·laboració en la conservació i millora del nostre ecosistema».
Amb aquesta acció, l'Ajuntament demostra una vegada més el seu compromís amb el medi ambient i els espais naturals i continua treballant per involucrar als més joves en la gestió de residus del municipi, apostant per la sostenibilitat.
«Mans al Riu» és una jornada de neteja de rius que s'organitza alhora en diversos municipis i que pretén visibilitzar l'estat dels nostres ecosistemes i fer una gestió responsable dels nostres residus. Des de Limne assenyalen que «cada any recollim dels rius desenes de neveres, pneumàtics, bombones de butà, mobles o altres andròmines que no corresponen a la naturalesa». Per això i amb ànim de resoldre el problema, durant el transcurs de la jornada els monitors informen els i les participants sobre el destí que correspon a cada residu, donant també detalls de la recollida municipal


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon