Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

'La Fúmiga', cap de cartell del festival Elifest


La Plaça d'Europa de l'Eliana oferirà concerts de música en valencià el divendres 25

L'Eliana ha organitzat, per a divendres que ve 25 de novembre, un festival de concerts totalment gratuïts per a tota la ciutadania que comptarà amb l'actuació de 'La Fúmiga' com a cap de cartell. Elifest, que tindrà lloc en la Plaça d'Europa entre les 20 i les 00 hores, buscarà promoure la música en valencià i reunir el públic jove de la localitat, oferint oci alternatiu i de qualitat.

Al popular grup d'Alzira que amb les seues lletres i melodies faran brollar l'optimisme i l'entusiasme del públic, se li unirà 'Candela Roots', un grup mixt d'estil reggae amb clara vocació reivindicativa que tractarà temàtiques universals com l'ecologia, els drets humans, el pacifisme o la igualtat. El rock alternatiu de 'El Tío la Careta' rematarà la nit amb la seua potent banda de vents i les seues peculiars melodies, amb lletres que reivindiquen l'amor, l'ara i la unió, amb la consigna de lluitar per un món millor.

Com és habitual en els esdeveniments festius multitudinaris, especialment d'oci nocturn, l'Ajuntament instal·larà un Punt Violeta com a espai segur per a previndre possibles abusos i agressions sexuals. 

Per a acostar-se al festival el Consistori recomana utilitzar el transport públic, en concret la Línia 2 de Metrovalencia, l'últim servei del qual partirà a les 2.20 hores de la matinada i a utilitzar alguns dels 6 punts d'aparcament més pròxims al Parc de la Pinada -Polígon Industrial, Centre Esportiu Mandor, Avinguda de El Recreo, Les Neus, Corts Valencianes o Poliesportiu Municipal-. 

L'alcalde, Salva Torrent, ha convidat a tota la ciutadania a gaudir de la música intergeneracional i de la cultura en valencià i a gaudir d'aquesta primera edició d'Elifest, que buscarà situar-se com un festival alternatiu i de referència en la localitat.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon