Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Un nou mecanisme en Vilamarxant per a la localització dels difunts instal·lat en el cementeri

L'àrea d'Obres i Serveis de l'Ajuntament de Vilamarxant, dirigida per Gabriel Castellano, ha implantat este sistema per a facilitar la localització dels difunts tant als veïns de la localitat com als que venen a veure els seus familiars.

D'esta manera, el cementeri de Vilamarxant se situa com una referència a la província de València i un exemple a seguir pel seu excel·lent servei cap als visitants.

En l'entrada del cementeri s'ha instal·lat una pantalla perquè qualsevol persona teclege el nom i cognoms de la persona difunta per a situar-li el lloc exacte en el qual està enterrat.

Així mateix, les persones usuàries accediran a través d'un codi QR per a descarregar l'aplicació i, gràcies al mòbil, arribar al lloc exacte. 

D'altra banda, les brigades municipals també han deixat en perfectes condicions el cementeri perquè la ciutadania celebre la jornada de Tots Sants en les millors condicions.

Gabriel Castellano ha repassat tots els treballs realitzats en les últimes setmanes: "Hem remodelat la instal·lació de reg de totes les zones enjardinades i replantat tota la gespa. També s'ha llevat arbratge deteriorat i instal·lat flor ornamental, així com nou bancs".

Finalment, Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant, ha destacat les importants novetats: "El sistema de localització de difunts és un pas més cap a la innovació i modernització en el municipi, també en el cementeri. Estem convençuts que este servei serà de gran utilitat per a totes les persones que visiten als seus sers estimats en el camp sant".


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon