Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve ofereix un Curs d'Informàtica per a elaborar presentacions

    Termini d'inscripcions obert fins al 4 de novembre,  dirigit a població de 10 a 16 anys

La regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve ofereix un Curs d'Informàtica dirigit a dissenyar presentacions creatives, amb aplicacions com Prezi, Powerpoint o Genially.

El curs estarà dirigit a xiquets, xiquetes i adolescents (10 a 16 anys) que vullguen aprendre tècniques creatives per a presentar els seus treballs de classe o per a fer exposicions en qualsevol àmbit, d'una forma divertida i creativa.

El curs s'impartirà els dimarts i dijous de 18.00 a 19.00 hores al Local al costat de Correus (c/Olmos, enfront del parc de la Plaça de Diputació), entre el 8 i el 24 de novembre de 2022.

El curs serà gratuït i les places limitades. Per participar-hi serà imprescindible que els i les inscrites porten el seu portàtil propi.

Les inscripcions es podran realitzar des de hui, 31 d'octubre, al 4 de novembre a través del següent formulari



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon