Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Sant Antoni de Benaixeve impulsa el I Pla Estratègic Zonal de Serveis Socials

  • L'objectiu n'és contribuir a la millora de la cohesió social de Sant Antoni de Benaixeve
     
  • L'elaboració del Pla compleix amb el Decret 34/2021, de 26 de febrer, de regulació del mapa de serveis socials de la Generalitat Valenciana

L'Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve ha començat l'elaboració del I Pla Estratègic Zonal de Serveis Socials, amb la finalitat d'aconseguir una millora de qualitat de vida dels i les habitants del municipi mitjançant el desenvolupament de recursos i prestacions que previnguen i atenguen la ciutadania en situacions de dependència, exclusió o desprotecció.

Com s'estableix en el Títol III de la Llei 3/2019, de 18 de febrer, de serveis socials inclusius de la Comunitat Valenciana, així com en el Decret 34/2021, de 26 de febrer, de regulació del mapa de serveis socials, mitjançant aquests plans es pretén complir amb els objectius i estratègies del Sistema Públic Valencià de Serveis Socials.

D'aquesta manera, el Consistori, en el seu compromís amb el veïnatge, desitja afavorir l'autonomia i el benestar social al municipi, per la qual cosa, gràcies a l'elaboració del Pla, es treballarà per fomentar una societat més igualitària i justa a través de la millora dels Serveis Socials municipals.

En paraules de la regidora d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mª Ángeles Irles, destaca que "l'elaboració del pla d'acció busca la prosperitat dels Serveis Socials del municipi a través d'una anàlisi prèvia de la situació municipal i l'establiment d'unes directrius estratègiques per a la millora de la cohesió social".

L'elaboració del Pla Estratègic es desenvolupa gràcies a fons propis de l'Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve i compta amb la col·laboració de la consultora especialitzada en inclusió social "EQUÁLITAT, participació i igualtat".
 


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon