Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Sant Antoni de Benaixeve impulsa el I Pla Estratègic Zonal de Serveis Socials

  • L'objectiu n'és contribuir a la millora de la cohesió social de Sant Antoni de Benaixeve
     
  • L'elaboració del Pla compleix amb el Decret 34/2021, de 26 de febrer, de regulació del mapa de serveis socials de la Generalitat Valenciana

L'Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve ha començat l'elaboració del I Pla Estratègic Zonal de Serveis Socials, amb la finalitat d'aconseguir una millora de qualitat de vida dels i les habitants del municipi mitjançant el desenvolupament de recursos i prestacions que previnguen i atenguen la ciutadania en situacions de dependència, exclusió o desprotecció.

Com s'estableix en el Títol III de la Llei 3/2019, de 18 de febrer, de serveis socials inclusius de la Comunitat Valenciana, així com en el Decret 34/2021, de 26 de febrer, de regulació del mapa de serveis socials, mitjançant aquests plans es pretén complir amb els objectius i estratègies del Sistema Públic Valencià de Serveis Socials.

D'aquesta manera, el Consistori, en el seu compromís amb el veïnatge, desitja afavorir l'autonomia i el benestar social al municipi, per la qual cosa, gràcies a l'elaboració del Pla, es treballarà per fomentar una societat més igualitària i justa a través de la millora dels Serveis Socials municipals.

En paraules de la regidora d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mª Ángeles Irles, destaca que "l'elaboració del pla d'acció busca la prosperitat dels Serveis Socials del municipi a través d'una anàlisi prèvia de la situació municipal i l'establiment d'unes directrius estratègiques per a la millora de la cohesió social".

L'elaboració del Pla Estratègic es desenvolupa gràcies a fons propis de l'Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve i compta amb la col·laboració de la consultora especialitzada en inclusió social "EQUÁLITAT, participació i igualtat".
 


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon