Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Botànic trau avant la Llei d'Economia Circular després d'arribar a un acord amb el PP sobre les cremes agrícoles

   -

   Les Corts han aprovat la proposició de llei de residus i sòls contaminats per al foment de l'economia circular a la Comunitat Valenciana, després que finalment els grups del govern del Botànic hagen arribat a un acord amb el PP per a incloure que la Generalitat establirà quan i com es poden realitzar cremes agrícoles.

   La norma, en marxa des del 2018, ha tirat avant en el ple de hui amb els vots a favor dels socis de govern (PSPV-Compromís-Unides Podem), l'abstenció de Cs i el rebuig de PP i Vox.

   En concret, l'esmena Botànic-PP arreplega que la Conselleria d'Agricultura regularà els criteris i les circumstàncies fitosanitàries, d'accessibilitat i de maneig de les parcel·les per a evitar la propagació de plagues o prevenció d'incendis forestals, que s'aplicaran o concretaran en els plans de cremes agrícoles o altres instruments.

   En una altra esmena transaccional, els socis i Cs han pactat articles per a millorar el tractament de residus d'aparells elèctrics i electrònics, vehicles al final de la seua vida útil, residus sòlids en el medi marí i residus tèxtils.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon