Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Botànic trau avant la Llei d'Economia Circular després d'arribar a un acord amb el PP sobre les cremes agrícoles

   -

   Les Corts han aprovat la proposició de llei de residus i sòls contaminats per al foment de l'economia circular a la Comunitat Valenciana, després que finalment els grups del govern del Botànic hagen arribat a un acord amb el PP per a incloure que la Generalitat establirà quan i com es poden realitzar cremes agrícoles.

   La norma, en marxa des del 2018, ha tirat avant en el ple de hui amb els vots a favor dels socis de govern (PSPV-Compromís-Unides Podem), l'abstenció de Cs i el rebuig de PP i Vox.

   En concret, l'esmena Botànic-PP arreplega que la Conselleria d'Agricultura regularà els criteris i les circumstàncies fitosanitàries, d'accessibilitat i de maneig de les parcel·les per a evitar la propagació de plagues o prevenció d'incendis forestals, que s'aplicaran o concretaran en els plans de cremes agrícoles o altres instruments.

   En una altra esmena transaccional, els socis i Cs han pactat articles per a millorar el tractament de residus d'aparells elèctrics i electrònics, vehicles al final de la seua vida útil, residus sòlids en el medi marí i residus tèxtils.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon