Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Paterna acull una obra escènica per a posar en valor la figura de Clara Campoamor

Amb motiu de l'aniversari del vot femení a Espanya el pròxim 19 de novembre, l'Ajuntament de Paterna, a través de la regidoria d'Inclusió Social i Polítiques d'Igualtat, celebra demà en el Teatre Capri la lectura dramatitzada de la biografia de l'advocada i diputada, Clara Campoamor, que va lluitar per a aconseguir aquesta fita històrica.

La regidora d'Inclusió Social i Polítiques d'Igualtat, Isabel Segura, ha destacat que "aquest tipus de propostes culturals posen en valor i donen a conéixer l'important paper de personatges històrics, com Clara Campoamor, en la lluita feminista del nostre país".

La representació, que es basa en fets reals i se situa en el context de l'Espanya de la primera meitat del segle XX, compta amb dos personatges principals: Clara Campoamor i Antoinette Quinche. Les dues dones rememoren juntes les grans fites que van marcar la seua vida com l'arribada de la II República, la campanya electoral de Campoamor i el moment en què va ser apartada del seu càrrec parlamentari.

Les autores Sefa Bernet i Reyes Ruiz seran les encarregades d'interpretar els personatges històrics que protagonitzen aquesta obra escènica, que tindrà una duració aproximada de 45 minuts i comptarà amb l'acompanyament musical del compositor i intèrpret Pep Llopis.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon