Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant, organitza una brigada forestal gràcies al programa 'EMERGE'

Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant, ha donat la benvinguda a estes persones en el saló de plens del Consistori abans que comencen el treballs previstos en el Pla Local de Prevenció d'Incendis Forestals.

El propi alcalde ha explicat la importància de comptar amb este Pla Local, ja que permet "optar a esta subvenció per primera vegada en la història del nostre municipi i que permetrà fer importants treballs per a protegir i netejar la massa forestal del terme".

"En l'àrea de Medi Ambient estem desenvolupant importants actuacions per a cuidar el nostre medi natural, la qual cosa suposa la major inversió gastada en la prevenció i conservació dels nostres paratges", ha agregat el primer edil.

Finalment, l'alcalde ha detallat que l'objectiu d'esta brigada és "netejar les muntanyes i barrancs del nostre terme per a evitar incendis que puguen acabar amb un dels valors més importants del poble".

Durant els pròxims sis mesos, les cinc persones incorporades s'esforçaran en la protecció de la massa forestal local, una de les grans atraccions i senyes d'identitat de Vilamarxant. 

Esta subvenció, valorada en 66.000 euros, ha sigut gestionada pels tècnics de l'àrea de Medi Ambient i tramitada per la regidoria de Promoció Econòmica.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon