Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Tornen els Plans d'Ocupabilitat en format presencial a Camp de Túria

La Mancomunitat Camp de Túria, a través del’Acord, torna a oferir els Plans d'Ocupabilitat per a ajudar les persones que estan en cerca activa d'ocupació a trovar una nova oportunitat laboral.

D'aquesta forma, aquesta mateixa setmana ha començat a treballar un nou grup a Vilamarxant. Persones desocupades de Náquera i Vilamarxant participen en aquest nou pla. En les pròximes setmanes s'obriran nous Plans d'Ocupabilitat en altres municipis de la comarca. El següent començarà el 7 de novembre a Bétera.

El Pla d'Ocupabilitat consta de 4 sessions presencials on s'abasten aspectes tan importants com les claus per a afrontar amb èxit una entrevista de treball, fins al coaching o l'orientació laboral; a més d'oferir les eines necessàries per a fer un bon currículum i conèixer on estan les ofertes d'ocupació.

Si alguna persona de Camp de Túria està desocupada o vol canviar de treball i està interessada a formar part dels nous grups d'ocupabilitat pot telefonar al 627645037 o al 664533570 i el personal tècnic li oferirà més detalls de les sessions.

L'Acord Camp de Túria és una actuació subvencionada per LABORA Servei Valencià d'Ocupació i Formació i pel Ministeri de Treball i Economia Social. A més, l'actuació correspon al programa AVALEM TERRITORI.Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon