Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Tornen els Plans d'Ocupabilitat en format presencial a Camp de Túria

La Mancomunitat Camp de Túria, a través del’Acord, torna a oferir els Plans d'Ocupabilitat per a ajudar les persones que estan en cerca activa d'ocupació a trovar una nova oportunitat laboral.

D'aquesta forma, aquesta mateixa setmana ha començat a treballar un nou grup a Vilamarxant. Persones desocupades de Náquera i Vilamarxant participen en aquest nou pla. En les pròximes setmanes s'obriran nous Plans d'Ocupabilitat en altres municipis de la comarca. El següent començarà el 7 de novembre a Bétera.

El Pla d'Ocupabilitat consta de 4 sessions presencials on s'abasten aspectes tan importants com les claus per a afrontar amb èxit una entrevista de treball, fins al coaching o l'orientació laboral; a més d'oferir les eines necessàries per a fer un bon currículum i conèixer on estan les ofertes d'ocupació.

Si alguna persona de Camp de Túria està desocupada o vol canviar de treball i està interessada a formar part dels nous grups d'ocupabilitat pot telefonar al 627645037 o al 664533570 i el personal tècnic li oferirà més detalls de les sessions.

L'Acord Camp de Túria és una actuació subvencionada per LABORA Servei Valencià d'Ocupació i Formació i pel Ministeri de Treball i Economia Social. A més, l'actuació correspon al programa AVALEM TERRITORI.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon