Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Riba-roja celebra la setmana de la interculturalitat del 4 al 7 d'octubre

Amb el lema "Riba-roja és intercultural" s'han programat actes i activitats des del 4 al 7 d'octubre.

Un any més Riba-roja ha posat en marxa un programa per a celebrar la setmana de la interculturalitat. Des de l'àrea de Polítiques Inclusives de l'Ajuntament han preparat una sèrie d'activitats per a tractar d'una manera lúdica la convivència entre diverses cultures en el municipi.

Amb la col·laboració de ACCEM durant aquesta setmana s'ha impartit la xarra "Delictes d'odi: una visió des de la interculturalitat." en l'IES Pla de Nadal dirigida als joves de 4t de l'ESO i Formació Professional. Andrea Revert, tècnica del programa de detecció i assistència a víctimes d'incidents i/o delictes d'odi per motivació racista, xenòfoba i intolerància associada, ha sigut l'encarregada d'impartir la xarrada.

El dijous 6 d'octubre està previst que Júlia García, assessora jurídica de l'Ajuntament, tracte el tema de la regulació legal actual aplicable a les persones en situació d'estrangeria que es troben a Espanya en Radi Riba-roja, 105.2FM.

Finalment, el divendres 7 d'octubre s'ha convocat a la població a acudir al Parc Maldonado on hauran activitats per a xiquets i adults. A les 19.00 hores començarà la celebració de la interculturalitat amb l'actuació per al públic infantil de Chirimbolo. A les 20.00 hores tindrà lloc l'actuació Polynesia i a les 21.00 hores Bollywood. A més al parc comptaran amb tres foodtrucks amb menjar de diferents paises.
Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon