Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Puig es mostra "absolutament respectuós" amb la candidatura de Baldoví a les primàries de Compromís

   

   El president de la Generalitat i secretari general del PSPV, Ximo Puig, s'ha mostrat "absolutament respectuós" amb l'anunci del diputat nacional de Compromís, Joan Baldoví, de presentar-se a les primàries que celebrarà la coalició per a triar el candidat a la Generalitat en els comicis que se celebraran el maig de 2023.

   "Jo sóc absolutament respectuós amb les decisions que prenen els diferents grups polítics. En aquest cas, és un grup que està coalitzat en el govern amb nosaltres, per tant, el meu major desig d'èxit en el funcionament d'eixes decisions internes que s'han de prendre", ha expressat Puig en declaracions als mitjans a Alacant.

   Així mateix, ha afegit que "en el personal" Baldoví és una persona a la qual coneix "des de fa molt temps, amb la qual he coincidit en moltes ocasions i qui tinc molt d'afecte".


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon