Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Mas descarta apartar de moment als càrrecs imputats en el cas d'Oltra: 'Crec en la presumpció d'innocència'

   

   La vicepresidenta i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Aitana Mas, ha descartat apartar de moment als càrrecs del seu Conselleria imputats en el cas de Mónica Oltra i ha assenyalat que encara no s'ha condemnat a ningú i que creu en la presumpció d'innocència.

   Així ho ha indicat Mas en declaracions posteriors a la roda de premsa del Ple del Consell a Alacant, on ha mostrat "tot el seu respecte" al procés judicial en què diversos càrrecs del seu Conselleria "aportaran la seua versió dels fets".

   El dilluns, el titular del Jutjat d'Instrucció número 15 de València va acordar citar com a investigats Miquel Real, excap de gabinet de l'exportaveu, ex-vicepresidenta i exconsellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat, Mónica Oltra, i a l'exsubsecretari fins a abril de 2019 d'eixe departament, Francesc Gamero, en el marc de les diligències que se segueixen pel presumpte encobriment dels abusos sexuals comeses per l'ex-parella d'Oltra sobre una menor tutelada i l'existència d'una investigació paral·lela en eixa Conselleria sobre els fets.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon