Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Benaguasil demana informes tècnics sobre la viabilitat de posar en marxa el Bo Comercial Sostenible

 El ple municipal aprova sol·licitar els informes de viabilitat a la Intervenció Municipal per a posar en marxa aquesta nova iniciativa.

La mesura pretén ser una ajuda directa per a aquelles famílies que instal·len equips d'aprofitament energètic en els seus habitatges revertint la inversió municipal en el comerç local.

Ahir es va celebrar ple ordinari de l'Ajuntament de Benaguasil en el qual es van tractar diversos temes de gestió municipal i propostes dels diferents grups municipals.

Els Comptes Generals de l'any 2021 amb tots els informes tècnics favorables van tirar avant amb els vots del Govern Municipal i la totalitat dels membres de la Corporació Municipal van recolzar l'I Pla de Joventut Municipal.

Una altra de les qüestions plantejades a través d'una esmena de l'equip de govern va ser la proposta per a sol·licitar informes de viabilitat a la intervenció municipal per a poder posar en marxa el BO COMERCIAL SOSTENIBLE.

Aquesta iniciativa municipal pretén entregar ajudes directes a aquelles famílies que aposten per la instal·lació de sistemes d'aprofitament energètic solar a les seues cases i que aqueixes ajudes revertisquen en el comerç local de Benaguasil.

Tal com va explicar la regidora de Sostenibilitat i Comerç Local Patrícia Merenciano, “el Govern Municipal de Benaguasil entén la necessiteu d'incentivar a aquelles famílies que aposten per l'estalvi energètic, però volem que aqueixa partida municipal puga revertir de manera directa en el nostre comerç local”.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon