Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'exposició sobre el llavat de cara del franquisme del MuVIM tanca després de rebre vora 80.000 visites

   #Muvim

   L'exposició '25 anys de pau? El llavat de cara del franquisme en 1964' --que ha acollit el Museu Valencià de la Il·lustració i de la Modernitat (MuVIM) del 26 d'abril al 2 d'octubre-- ha rebut 77.615 visites.

   Diumenge passat 2 d'octubre el museu de la Diputació va donar per concloses les mostres '25 anys de pau? El llavat de cara del franquisme en 1964' i 'Ruedo ibérico. Un exili intel·lectual en temps del franquisme', realitzada en col·laboració amb la Fundació Antonio Pérez de la Diputació de Conca. Dos exposicions que, al costat d''Elena Francis. Franquisme i subordinació de la dona', conformaven el cicle 'Franquisme i resistència'.

   El director del museu i comissari de l'exposició dedicada als 25 anys de pau, Rafael Company, ha assenyalat: "Hem apostat per explicar la campanya propagandística més espectacular duta a terme a Espanya en el segle XX amb el rigor que ens caracteritza com a museu, amb un cicle expositiu obert a tot tipus de públic, i oferint una experiència irrepetible amb un consens social molt ampli".

   "Encara que el projecte expositiu va poder ser percebut amb escepticisme en un primer moment, hem comprovat que, a mesura que diferents persones, amb diferències ideològiques enormes, se n'anaven acostant el museu, canviaven la seua percepció sobre l'exposició, arribant a públics de tot tipus sense importar les seues procedències o coneixements sobre la matèria", ha assenyalat el director.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon