Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Loriguilla entra a la celebració de la VII Marató de Lectura de Camp de Túria - Els Serrans

#loriguilla
El termini per a presentar les fotografies finalitza el 23 d'octubre i el dels microrelats el 30 de novembre
Amb l'objectiu de promocionar i fomentar la lectura a través de diverses activitats i concursos, Loriguilla participa un altre any més en la Marató de Lectura de Camp de Túria – Els Serrans.

Com en ocasions anteriors, s'ha organitzat un concurs de fotografia relacionat amb la lectura amb tres modalitats diferents: Loriguilla, un poble que llig; Bookface; i Haikubooks. En la primera categoria es busquen imatges que tinguen com a referència la lectura en qualsevol lloc on es puga apreciar la riquesa paisatgística, cultural o artística de la població. La modalitat Bookface requereix captar una imatge que emmarque el rostre d'una persona en la portada d'un llibre. Finalment, per al format haikubooks hauran de presentar-se fotografies en la qual es llija un poema a partir dels títols de tres llibres.

En totes les categories podrà participar qualsevol persona que ho desitge, ja siga aficionada o professional, sempre que residisca en alguna de les localitats que conformen el projecte Intermunicipal de lectura. Les fotografies hauran de presentar-se abans del 23 d'octubre mitjançant correu electrònic a la següent adreça: gestorcultural@loriguilla.com. El lliurament de premis es realitzarà en l'acte públic el dia de la Marató. Les bases completes poden consultar-se ACÍ.

Quant al concurs de microrelats, les persones candidates podran triar l'idioma que preferisquen entre castellà i valencià i la temàtica, encara que és lliure, haurà d'inspirar-se en una de les imatges que apareixen en les Bases. El termini per a presentar els textos, que han d'enviar-se al correu: seniaprojectes@gmail.com, finalitza el 30 de novembre.Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon