Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Arranca la XXVII València Cuina Oberta amb menús des de 28 euros

   #cuinaoberta

   La XXVII edició de València Cuina Oberta comença aquest dijous amb una proposta gastronòmica de temporada que, una vegada més, posa en valor el millor de l'horta valenciana i el mar mediterrani.

   Enguany hi ha disponibles preus tancats a 28 euros el menú de dia i 36 el de nit, amb un suplement de deu euros en els restaurants gourmet (estreles Michelín, sols Repsol o restaurants d'hotels 5 estreles).

   Fins al 23 d'octubre, valencians i visitants podran gaudir dels millors restaurants de la ciutat a preus tancats, dins d'aquest certamen que exhibeix tant la qualitat del producte autòcton com la professionalitat del sector hosteler.

   Entre els restaurants que se sumen a Cuina Oberta en aquesta edició figuren Rocalla, Nova Conca i Vila Indiano, a més de la Salita i La Sucursal que reprenen la seua participació.

PAELLA D'OLLA I TITAINA DEL CABANYAL

   Innovació i tradició gastronòmica que es podrà degustar en plats com a bombó de formatge i croqueta de bacallà amb taronja, titaina del Cabanyal, paella d'olla, rovellons amb vellute de ceba i timó amb cremós de taronja i pebre vermell, mussolina de taronja amb mini llesca amb ou o sablée de pera i ametla Marcona amb chantilly de mascarpone.

   "Una edició més, València celebra que compta amb un dels millors rebosts d'Europa, un producte de proximitat excel·lent i molt de talent tant en les cuines dels nostres restaurants com en l'atenció en sala", ressalta Emiliano García com a regidor de Turisme i Internacionalització i president de Visit València, entitat que organitza el festival.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon