Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana ha celebrat la primera Mesa d'Igualtat per a abordar la violència de gènere

L'Eliana va celebrar aquest dimecres, 19 d'octubre, la primera Mesa d'Igualtat, una reunió de coordinació interdisciplinària en el qual va ser present l'Equip Municipal contra la Violència de Gènere, la Unitat de Prevenció de la Delegació de Govern, el Jutjat n. 4 de Llíria, la Direcció Territorial d'Igualtat i Polítiques Inclusives de València, l'Oficina d'Atenció a Víctimes del Delicte de Llíria, el Centre Dona 24 Hores, el Punt de Trobada Familiar de Llíria, el Centre de Salut de l'Eliana, la Policia Local i Guàrdia Civil.

Les diferents entitats van posar en comú el treball que s'està realitzant en aquesta matèria, així com les necessitats detectades i propostes per a una millor coordinació dels serveis existents. A més, van destacar la important labor i suport que es realitza des de l'àrea de Serveis Socials i l'equip municipal contra la violència de gènere, domèstica i menor de l'Ajuntament.

L'edil d'Igualtat, Concha Montaner, ha volgut ressaltar la importància del treball en xarxa, de manera coordinada, 'l'objectiu és poder celebrar aquesta Mesa almenys dues vegades a l'any per a garantir una atenció de qualitat a les dones del municipi'.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon