Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El dimarts 25 d'octubre Dia del Comerç Local a Llíria

#lliria

La Regidoria de Foment Econòmic de l'Ajuntament de Llíria i la Federació del Comerç de Llíria han preparat una sèrie d'activitats per a celebrar el Dia del Comerç Local 2022 que es commemora el 25 d'octubre.

Els actes previstos arrancaran dilluns que ve, 24 d'octubre, amb la presentació de la campanya a les 10.30 hores en la plaça de Partidors. Comptarà amb la presència de la directora general de Comerç, Artesania i Consum, Rosana Seguí, que acompanyarà a l'alcalde Joanma Miguel, l'edil de Foment Econòmic Paco Gorrea, i el president de la Federació del Comerç i d'Unió Gremial Juan Motilla.

A més, la guanyadora de la campanya comercial d'estiu de la federació farà la ruta pels establiments triats per a consumir el premi de 400 euros que va obtindre.

El regidor Paco Gorrea ha ressaltat que, "des de l'esperit festiu i de crida a la ciutadania, volem continuar reivindicant, en estes jornades, els valors que ens ofereix el comerç local, com la seua proximitat, qualitat i tracte singular".

Els actes continuaran el dia 25 amb el sorteig de 15 targetes regal de 20 euros per a gastar en el comerç associat. A més, el dimecres 26 i el dijous 27 es realitzaran activitats infantils, des de les 17.00 hores, en l'avinguda dels *Furs i en la plaça de Partidors, respectivament.

També hi haurà espai per a la reflexió, amb un especial d'Aula de Ciutadania que dedicarà una taula redona a les oportunitats del comerç local, i en la qual participaran diferents representants del teixit associatiu comercial. Este fòrum se celebrarà el dia 26 a les 19.00 hores en l'Espai Turisme Llíria.

Les accions d'animació comercial conclouran el cap de setmana amb dues jornades de 'tardeo' amenitzades amb actuacions musicals. El divendres 28 es realitzarà en la zona d'hostaleria del Pla de l'Arc i el dissabte al barri de Mura.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon