Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Aula de Música de la UV se submergeix a la tardor amb una dotzena de concerts i un espai dedicat a Fuster

  

   L'Aula de Música de la Universitat de València (UV) ofereix, en la seua programació de tardor, una dotzena de concerts de cambra que tindran lloc en la Capella de la Sapiencia de la Nau, l'Auditori del Jardí Botànic i la Sala de la Muralla del Col·legi Rector Peset, entre el 5 d'octubre i el 14 de desembre. Enguany, hi haurà, entre altres col·laboracions, un espai dedicat a l'Any Fuster.

   L'entrada a tots els recitals és gratuïta amb invitació que cal reservar en línia a partir de 72 hores abans del dia del concert, informa la institució acadèmica en un comunicat.

   La programació d'enguany, que arrancarà el pròxim 5 d'octubre amb l'actuació de Victoria Ensemble en el Centre Cultural La Nau, destaca per oferir una àmplia varietat de gèneres en el marc de la música clàssica de cambra (vocal, instrumental, coral...), així com el recorregut que realitzarà per les diferents èpoques, des del Barroc fins a la música contemporània; sempre en una aposta per la producció i la interpretació valencianes.

   Així mateix, inclou la presentació del llibre 'Instrumentarium XX1: nuevos sonidos en el aula de música' (2021) el dia 18 d'octubre en La Nau (18 hores), en col·laboració amb l'Institut Universitari de Creativitat i Innovacions Educatives UV i l'editorial EdictOràlia.

   A més, l'Aula de Música se suma a la celebració de l'Any Fuster aquest 2022 i col·labora amb la Càtedra Joan Fuster de la Universitat de València en l'organització de dos concerts al novembre.

   El primer, el dia 16, amb el títol 'La música de concierto que escuchaba Fuster', serà interpretat pel pianista Carlos Apellániz en la Capella de la Sapiencia; i el segon, el dia 23 en el mateix espai, serà a càrrec de la soprano María de los Llanos i el pianista Adrià Gràcia, que interpretaran el programa 'Música en el entorno de Joan Fuster'.

   També al novembre, el dia 30, la Capella de la Sapiencia acollirà l'actuació de Mel Duo, una proposta que es desenvoluparà amb la participació de la Unitat d'Igualtat de la Universitat i el projecte europeu Women's Legacy per a la inclusió de les dones protagonistes de la Cultura i el seu llegat en els continguts educatius.

'DEL FLOKLORE A LA VANGUARDIA'

   Al desembre, l'Aula de Música col·laborarà en les activitats del Desembre Europeu amb el concert 'Del floklore a la vanguardia', que s'oferirà el dia 13 en la Capella de la Sapiencia.

   Tots els concerts començaran les 19.00 hores, excepte el del diumenge 13 de novembre en l'Auditori Joan Plaça del Jardí Botànic, que serà a les 12.00 hores.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon