Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Serra bonificarà a la ciutadania que instal·le plaques solars per a autoconsum i als vehicles elèctrics

#serra

 D'aquesta manera es bonificarà l'IBI urbà en un 40 % al veïnat que implanten instal·lacions generadores d'energia renovable per a autoconsum a les seues vivendes durant dos períodes impositius posteriors al reconeixement de la bonificació. La bonificació també serà del 40 % per a l'impost de construccions, instal·lacions i obres preceptiu per a dur endavant qualsevol instal·lació.

El plenari de l'ajuntament també va aprovar la modificació de l'ordenança que regula l'Impost de Vehicles de Tracció Mecànica, conegut com a impost de circulació, de manera que es rebaixarà en un 50 % la quota als vehicles elèctrics, de pila de combustible o d'emissions directes nul·les o vehicles híbrids endollables durant els 5 períodes impositius des de la seua primera matriculació. A més durant el mateix període es bonificarà en un 25 % addicional la quota anual dels vehicles les emissions oficials en CO₂ dels quals no siguen superiors a 120 gr/km.

En paraules de l'alcaldessa, Alicia Tusón, "aquestes mesures s'alineen amb els objectius de desenvolupament sostenible i l'Agenda 2030 i tracten d'incentivar la transició cap a energies més netes i respectuoses amb l'entorn."

Les modificacions seran enviades al BOP i durant 30 dies estaran en exposició pública perquè es puguen consultar. Les bonificacions entraran en vigor després de la seua publicació íntegra al butlletí oficial.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon