Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Serra bonificarà a la ciutadania que instal·le plaques solars per a autoconsum i als vehicles elèctrics

#serra

 D'aquesta manera es bonificarà l'IBI urbà en un 40 % al veïnat que implanten instal·lacions generadores d'energia renovable per a autoconsum a les seues vivendes durant dos períodes impositius posteriors al reconeixement de la bonificació. La bonificació també serà del 40 % per a l'impost de construccions, instal·lacions i obres preceptiu per a dur endavant qualsevol instal·lació.

El plenari de l'ajuntament també va aprovar la modificació de l'ordenança que regula l'Impost de Vehicles de Tracció Mecànica, conegut com a impost de circulació, de manera que es rebaixarà en un 50 % la quota als vehicles elèctrics, de pila de combustible o d'emissions directes nul·les o vehicles híbrids endollables durant els 5 períodes impositius des de la seua primera matriculació. A més durant el mateix període es bonificarà en un 25 % addicional la quota anual dels vehicles les emissions oficials en CO₂ dels quals no siguen superiors a 120 gr/km.

En paraules de l'alcaldessa, Alicia Tusón, "aquestes mesures s'alineen amb els objectius de desenvolupament sostenible i l'Agenda 2030 i tracten d'incentivar la transició cap a energies més netes i respectuoses amb l'entorn."

Les modificacions seran enviades al BOP i durant 30 dies estaran en exposició pública perquè es puguen consultar. Les bonificacions entraran en vigor després de la seua publicació íntegra al butlletí oficial.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon