Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Mancomunitat Camp de Túria celebra el Dia de la Salut Mental

La Mancomunitat Camp de Túria va celebrar en el matí d'ahir el Dia de la Salut Mental a Bétera, que es commemora dilluns que ve 10 d'octubre. La Casa de la Cultura ha sigut el centre neuràlgic de les activitats programades per PRISMA.

Prisma, és un recurs de rehabilitació i inserció en Salut Mental, posat en marxa fa quatre anys per l'ens supramunicipal. Amb seus a Bétera, La Pobla de Vallbona, Riba-roja de Túria i Vilamarxant atén usuaris i usuàries de tota la comarca amb l'objectiu d'incorporar a la societat i al món laboral a aquestes persones.

La jornada que ha comptat amb estands, tallers, classe de zumba i batucada ha servit per a "visibilitzar la salut mental i ajudar les persones i les famílies a integrar-se en la societat", ha explicat el director de Prisma, Paco Jareño.

Per part seua, la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria ha destacat "l'esforç de l'entitat i els ajuntaments per posar solució i recursos a un dels grans problemes de la societat. La nostra intenció és que siguem tots i totes una mica més feliços i amb polítiques com aquestes ho estem aconseguint".

En aquest sentit, la directora del departament de Benestar Social i Salut, Esther Císcar, ha apuntat que "el Dia Mundial de la Salut Mental és un moment de celebració, de posar la salut mental en el focus mediàtic i de reivindicar programes com els de PRISMA que ajuden a millorar la qualitat de vida de les persones".




Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon