Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Iniciativa rebutja acudir a un acte de Compromís aquest dissabte a Alacant al 'no compartir les formes organitzatives'

La comissió permanent d'Iniciativa-Compromís --una de les tres formacions que integra Compromís-- ha rebutjat acudir aquest dissabte a un acte organitzat per la coalició a la ciutat d'Alacant al "no compartir les formes organitzatives" d'aquest, segons han confirmat a Europa Press fonts de la formació.

Compromís ha celebrat aquest dissabte a la ciutat un acte sota el lema 'Som molt d'Alacant' ('Som molt d'Alacant'). En la convocatòria difosa fa uns dies en les pròpies xarxes socials de la coalició s'anunciava la participació del portaveu de Compromís en el Congrés, Joan Baldoví; la vicepresidenta del Consell, Aitana Mas; la coportaveu de Compromís i la secretària general de Més, Àgueda Micó; el també coportaveu de Compromís i membre de l'executiva de VerdsEquo, Juan Ponce; i el portaveu del grup municipal Compromís a l'Ajuntament d'Alacant, Natxo Bellido.


No obstant això, la vicepresidenta primera del Consell, portaveu i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Aitana Mas, d'Iniciativa, no ha participat finalment a l'acte al no compartir la seua formació "les formes organitzatives" de l'esdeveniment.


Es dona la circumstància, a més, que, en el cas d'haver acudit, haguera sigut la primera vegada que Mas i Baldoví coincidirien en públic després que el portaveu de Compromís en el Congrés anunciara aquest dijous la seua intenció de presentar-se a les primàries de Compromís de cara a les eleccions autonòmiques de 2023.

Per part seua, Aitana Mas, fa unes setmanes, abans si es fes pública la decisió de Baldoví, preguntada per si es presentaria per a aspirar a ser la candidata de Compromís en els comicis autonòmics, va insistir que és una qüestió que ha de "valorar i pensar" i també s'ha de "debatre" en la coalició. "És prompte, està pactat per a febrer", ha apuntat, encara que va avançar que ho meditaria i decidiria "en les pròximes setmanes"

.(EP)


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon