Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

'Guanyem sobiranies' eixint al carrer un altre 9 d’Octubre, cartell i convocatoria de la Comissió 9 d'Octubre

La Comissió 9 d'Octubre presenta el cartell oficial de la Diada del País Valencià i anuncia la convocatòria d'una manifestació a la Plaça Sant Agustí baix el lema "Guanyem sobiranies".

El pròxim 9 d'Octubre, Diada del País Valencià, ens retrobem a la Plaça de Sant Agustí a les 18.00 h. per a reivindicar drets, autogovern i llengua en la tradicional marxa pels carrers principals del centre de València.

La Comissió 9 d'Octubre està formada per les entitats Acció Cultural del País Valencià (ACPV), Associació Cívica Valenciana (ACV) Tirant lo Blanc, Ca Revolta, Escola Valenciana, Plataforma pel Dret a Decidir, Plataforma per la Llengua, Societat Coral El Micalet; els sindicats estudiants Bloc d'Estudiants Agermanats (BEA) i A Contracorrent; els sindicats CCOO-PV i Intersindical Valenciana; i els partits Compromís, ERPV, EUPV i Podem.


CARTELL OFICIAL – COMISSIÓ 9 D'OCTUBRE


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon