Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Els lloguers a la Comunitat Valenciana pugen un 4,8% durant l'estiu

   Les tres capitals de províncies registren els preus més alts des que el portal immobiliari té registres
   El preu mitjà per metre quadrat en lloguer ha pujat un 4,8 per cent a la Comunitat Valenciana durant l'últim trimestre de l'any, fins a situar-se en els 8,9 euros, segons l'últim informe de preus d'Idealista.

   En els últims dotze mesos les rendes van pujar un 15,8%. De fet, la dada del tercer trimestre és un 4,9% inferior al preu màxim de la sèrie històrica, aconseguit en 2006.

   Les tres capitals de província aconsegueixen el preu més alt de la sèrie històrica i els lloguers pugen en les províncies d'Alacant i València, però baixen a Castelló.

   En la ciutat de València, el preu mitjà dels arrendaments ha pujat un 5,6% durant l'últim trimestre. Aquesta pujada ha deixat el preu del metre quadrat en 10,5 euros, la qual cosa suposa el major preu registrat en la ciutat des que Idealista té dades.

   La província valenciana també ha experimentat una pujada de preu d'un 6,9% fins a situar la renda del metre quadrat en 9,6 euros mensuals. Alboraia, amb 14,4 euros/m2, se situa com el municipi més car de la província.

ALACANT

   La província d'Alacant ha vist com els seus preus creixien un 3,1% durant l'últim trimestre, fins a situar-se en 8,5 euros per metre quadrat al mes.

   En la capital els propietaris alacantins demanen també un 8,3% més per arrendar les seues vivendes que fa tres mesos, amb una mitjana de 9 euros/m2, la qual cosa suposa el major preu de la sèrie històrica en la ciutat des que idealista té registres. Finestrat (13,1 euros/m2) és el municipi més car de la província per a llogar una vivenda.

CASTELLÓ

   La província de Castelló ha registrat un descens de el 1,3% trimestral en el preu de les seues vivendes en lloguer. Actualment, el preu mitjà del metre quadrat aconsegueix en la província els 7,1 euros/m2 mensuals.

   A Castelló de la Plana, per contra, es registra una pujada de les rendes del 2,8% trimestral fins a deixar el preu en 6,8 euros/m2, i es manté en el preu més elevat de la ciutat des que idealista té dades. Benicàssim (9,2 euros/m2) se situa com el municipi amb les rendes més altes de la província.

   El preu del lloguer de vivendes a Espanya es va incrementar un 0,1% durant els últims tres mesos. A tancament del mes de setembre de 2022, arrendar una vivenda a Espanya tenia un cost d'11,2 euros per metre quadrat, una xifra que és un 1,1% més baixa que la registrada al tancament del mes d'agost. En taxa interanual, els preus s'han incrementat un 6,4%, encara que se situa un 2,2% per davall del màxim aconseguit al setembre de 2020, fa ara 2 anys.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon