Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Hi haurà serveis especials de tramvia a Fira València per acudir als diferents esdeveniments que se celebren del 4 al 7 d'octubre

La Generalitat Valenciana posa en funcionament de dimarts 4 al divendres 7 d'octubre serveis especials a la Línia 4 de tramvia de Metrovalència fins a Fira València, amb l'objectiu de facilitar l'accés a les persones que acudeixen als diferents esdeveniments que se celebren al recinte firal.

En concret, del 4 al 6 d'octubre se celebren la Fira Internacional de la Planta i la Flor, Paisatgisme, Tecnologia i Bricojardí (Iberflora), la Fira Internacional de les Solucions Mediambientals i les Energies (Ecofira), la Fira Internacional del Bricolatge (Eurobric), la Fira de la Digitalització i Descarbonització de l'Aigua (Efiaqua) i la Fira del sector químic (Eco Chemical Solutions). A més, el dia 7 també tindrà lloc l'European Commodities Exchange València 2022.

Durant la celebració de l'esdeveniment, el servei de tramvia circularà entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira i viceversa, amb una freqüència de pas de 20 minuts, sempre entre les 6:00 i les 22:00 hores.

Durant els quatre dies, el primer tramvia des de Beteró sortirà a les 6 hores i des de Doctor Lluch circularà a partir de les 6.30 hores i el darrer a les 21.29 hores, mentre que des de Fira, el primer ho farà a les 6.40 hores i el darrer a les 22.19 hores.

Per tal d'agilitzar el servei, tots els tramvies que facin el recorregut fins a la Fira de Mostres ho indicaran al rètol de destinació ubicat a la capçalera de la unitat. Juntament amb el tramvia, també es pot accedir a Fira València, desplaçant-se fins a l'estació Les Carolines/Fira de la Línia 2 de Metrovalencia.

Tots aquells usuaris que vulguin ampliar la informació d'horaris i freqüències d'aquest servei poden trucar al telèfon 900 46 10 46 d'Atenció al Client de Metrovalencia. Aquesta informació també està disponible a la pàgina web de Metrovalencia y en xarxes socials @metrovalencia y en facebook/metrovalencia.fgv.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon