Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Hi haurà serveis especials de tramvia a Fira València per acudir als diferents esdeveniments que se celebren del 4 al 7 d'octubre

La Generalitat Valenciana posa en funcionament de dimarts 4 al divendres 7 d'octubre serveis especials a la Línia 4 de tramvia de Metrovalència fins a Fira València, amb l'objectiu de facilitar l'accés a les persones que acudeixen als diferents esdeveniments que se celebren al recinte firal.

En concret, del 4 al 6 d'octubre se celebren la Fira Internacional de la Planta i la Flor, Paisatgisme, Tecnologia i Bricojardí (Iberflora), la Fira Internacional de les Solucions Mediambientals i les Energies (Ecofira), la Fira Internacional del Bricolatge (Eurobric), la Fira de la Digitalització i Descarbonització de l'Aigua (Efiaqua) i la Fira del sector químic (Eco Chemical Solutions). A més, el dia 7 també tindrà lloc l'European Commodities Exchange València 2022.

Durant la celebració de l'esdeveniment, el servei de tramvia circularà entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira i viceversa, amb una freqüència de pas de 20 minuts, sempre entre les 6:00 i les 22:00 hores.

Durant els quatre dies, el primer tramvia des de Beteró sortirà a les 6 hores i des de Doctor Lluch circularà a partir de les 6.30 hores i el darrer a les 21.29 hores, mentre que des de Fira, el primer ho farà a les 6.40 hores i el darrer a les 22.19 hores.

Per tal d'agilitzar el servei, tots els tramvies que facin el recorregut fins a la Fira de Mostres ho indicaran al rètol de destinació ubicat a la capçalera de la unitat. Juntament amb el tramvia, també es pot accedir a Fira València, desplaçant-se fins a l'estació Les Carolines/Fira de la Línia 2 de Metrovalencia.

Tots aquells usuaris que vulguin ampliar la informació d'horaris i freqüències d'aquest servei poden trucar al telèfon 900 46 10 46 d'Atenció al Client de Metrovalencia. Aquesta informació també està disponible a la pàgina web de Metrovalencia y en xarxes socials @metrovalencia y en facebook/metrovalencia.fgv.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon