Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Consell, "preocupat" pel sector ceràmic: 'Som conscients de les famílies afectades i de l'ERTO'


   El Govern valencià està "preocupat" per la situació que travessa el sector ceràmic a la Comunitat, més concretament en la província de Castelló. "Som conscients de les famílies afectades i de l'ERTO", ha manifestat la consellera de Participació, Rosa Pérez Garijo.

   Pérez Garijo s'ha pronunciat en aquests termes durant la roda de premsa després de la reunió del ple del Consell, en ser preguntada per si hi ha terminis per als 100.000 euros en ajudes al sector ceràmic anunciades pel president de la Generalitat, Ximo Puig.

   La consellera ha manifestat que aquest tema és una "preocupació evident" per a l'Executiu valencià i també una "prioritat", tal com ha manifestat Puig.

   "És preocupant l'ERTO amb 7.000 treballadors i som conscients de les famílies afectades. Ja s'ha fet públic que el dimarts hi ha una reunió a la qual assistirà Puig, el conseller i una representació del sector per a avaluar les diferents mesures que es poden prendre per a abordar aquesta problemàtica que al Consell li preocupa", ha posat de manifest.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon