Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Consell regula el procediment de selecció dels plans d‟estabilitat per acabar amb l‟elevat nombre de policies locals en situació d‟interinitat

  • Rosa Pérez Garijo ha informat dels assumptes tractats en la reunió del Consell que s'ha celebrat a Castelló de la Plana
  • El Ple destina 60.000 euros a finançar la Càtedra de Polítiques de Joventut de la UV i la Càtedra sobre cooperativisme agrari de la UPV
  • La consellera de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, Rosa Pérez Garijo, ha informat que el Consell ha aprovat el decret pel qual es regula el sistema de selecció en els processos d'estabilització d'ocupació temporal en els cossos de la policia local de la Comunitat Valenciana "amb l'objectiu d'acabar amb l'elevat nombre de policies locals en situació d'interinitat".

  • Pérez Garijo ha realitzat aquestes declaracions durant la roda de premsa posterior a la reunió del Ple del Consell que s'ha celebrat a Castelló de la Plana.

  • En la seua intervenció, Pérez Garijo ha assenyalat que aquest pla "és conseqüència de la reforma de la legislació bàsica estatal duta a terme amb l'objectiu final de situar la taxa de temporalitat estructural per davall del 8% en el conjunt de les administracions públiques espanyoles".

  • "Ara, -ha indicat- aquest decret busca conciliar les expectatives legítimes del personal funcionari en situació de temporalitat de consolidar la seua situació professional amb les de la ciutadania interessada d'accedir, de manera pública, transparent i competitiva, a aquestes places".

  • La norma preveu en el sistema selectiu de concurs oposició una fase de concurs que podrà totalitzar fins a un màxim de quaranta punts, en la qual seran objecte de valoració aspectes com els serveis prestats, la formació, les titulacions o els idiomes comunitaris, incloent-hi el valencià. La fase d'oposició serà obligatòria i eliminatòria. Per a això s'estableix la superació d'una prova teòrica, així com la superació de les corresponents proves psicotècnica i d'aptitud física.

  • Quant al sistema selectiu de concurs, amb caràcter previ a la valoració de mèrits, amb un barem de 60% per als mèrits professionals i 40% per als acadèmics, s'estableix la superació de les corresponents proves psicotècnica i d'aptitud física.

  • Càtedres de joventut i cooperatives agràries

  • Entre els assumptes tractats en el Ple, Rosa Pérez Garijo ha informat de la creació de dues càtedres, una en matèria de joventut i una altra sobre cooperativisme agrari, per a les quals el Consell destina enguany un total de 60.000 euros en 2022.

  • En concret, la Càtedra de Polítiques de Joventut naix del conveni de col·laboració del Institut Valencià de la Jouventut (IVAJ) amb la Universitat de València amb l'objectiu de convertir-se en un marc de reflexió, anàlisi, investigació i estudi orientat al coneixement i difusió permanent de la realitat de les persones joves i de les polítiques de joventut.

  • Per part seua, la Càtedra de dinamització la fusió i integració empresarial de cooperatives agroalimentàries respon a un conveni entre la Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica i la Universitat Politècnica de València.

  • L'objectiu és promocionar i desenvolupar activitats d'informació, formació, divulgació i conscienciació dirigides a la comunitat universitària sobre la problemàtica de les cooperatives agroalimentàries amb l'objectiu d'aconseguir la millora de la seua sostenibilitat econòmica, productiva i social.
Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon