Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Benaguasil posa en marxa un nou programa de xerrades sobre salut mental

  • Començaran el dia 25 i versaran sobre diferents temàtiques que abordaran temes d'especial rellevància per a la salut del conjunt de la ciutadania. 
  • El programa de xerrades, obert a la ciutadania, s'impartirà el darrer dimarts del mes a les 18 hores.

L'Ajuntament de Benaguasil iniciarà la setmana vinent un programa de xarrades sobre salut mental, que tindran lloc una vegada al mes en el Espai de la Dona i en el Centre de la Joventut.

"Benaguasil Ment Sana" és el nom d'aquest cicle posat en marxa per l'àrea d'Igualtat que té com a objectiu conscienciar, ajudar a la ciutadania i sensibilitzar-la sobre la importància de la cura del benestar personal per a promoure la salut mental.

Totes les sessions seran gratuïtes, tindran lloc a les 18h, i seran impartides per professionals especialitzats en la matèria.

La primera xarrada tindrà lloc el dia 25 d'octubre, en el Centre de la Joventut, i tractarà sobre sensibilització, prevenció i gestió de conductes suïcides.

El 29 de novembre en el Espai de la Dona, s'oferirà una xarrada sobre la violència de gènere; mentre que el 20 de desembre serà el torn de la xarrada que porta per títol "Millorant la nostra autoestima".

L'any 2023 s'iniciarà amb una xarrada el dia 31 de gener sobre trastorns en la conducta alimentària, mentre que el 28 de febrer el tema a tractar serà "Qui cuida al cuidador?" i el 28 de març s'abordarà el tema de la sexologia.

El 30 de maig s'abordarà la xarrada "Em jubile, i ara què?", i el 27 de juny tindrà lloc una sessió sobre el duel, tancant el cicle de conferències el 27 de juliol la xarrada sobre inclinació i desagafe emocional.

Des de l'Ajuntament es convida a la ciutadania a participar en aquestes jornades per a conscienciar i sensibilitzar sobre determinats aspectes per a aconseguir una millor qualitat de vida, mostrar hàbits per a garantir el benestar de les persones de Benaguasil i reduir l'aïllament social, entre altres.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon