Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Pobla de Vallbona bonificarà la instal·lació de plaques fotovoltaiques en 2022 amb un 50% de el IBI per 3 anys

La Pobla de Vallbona ha concedit 175 bonificacions de l’IBI per la instal·lació de plaques fotovoltaiques des de 2021. El govern municipal reactiva així la iniciativa aprovada en 2021 per fomentar les energies renovables i suspesa enguany en entrar en vigor les ajudes que es reben els propietaris, sobretot de la Unió Europea.

Els habitatges que instal·len plaques fotovoltaiques en 2022 es voran beneficiats d’una bonificació de l’IBI del 50% de l’impost durant un termini de tres anys amb un límit del 10% del cost. Les ajudes són compatibles amb les subvencions concedides per la Generalitat Valenciana amb fons europeus i les deduccions fiscals en l’IRPF per autoconsum i les energies renovables.

La Pobla de Vallbona modificà en 2020 l’ordenança de l’IBI cosa que ha permès en un any que 175 habitatges es beneficien de la bonificació de la meitat de l’impost, els primers en la Pobla que es beneficiaven d’ajudes municipals. Els criteris tècnics de l’anterior ordenança de 2007 van fer que cap veí poguera beneficiar-se d’estes ajudes.

La modificació de l’ordenança se suma a l’aposta que està fent el consistori amb la instal·lació de plaques fotovoltaiques en diferents edificis públics municipals i que està permet reduir el consum elèctric. Des de l’Ajuntament assenyalen que a més dels beneficis mediambientals, la política en favor del medi ambient possibilita un estalvi important en la factura de la llum del municipi.Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon