Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

A Llíria el 9 d'octubre tornarà a haver-hi espectacles de maltractament animal, denuncien els grups animalistes

Ho denuncien les organitzacions animalistes i així ho ha informat el propi Ajuntament al fer públic el cartell de  la Fira taurina per al 7 al 16 d'octubre, incloent-hi "encierros", bous i cavalls i vaques embolades. Precisament la col·laboració de l'Ajuntament en la Festa és el que la fa possible. El Consistori informa que són 12 penyes taurines els qui organitzen, però el propi Consistori col·labora amb elles, facilita els carrers, permet interrompre les zones principals i ajuda econòmicament.

A més de maltractament animal és també un risc per a la ciutadania. Precisament ahir en el municipi de Almassora, un home va morir també d'una enganxada. Amb aquest i en tota la Comunitat van fins a 9 en els mesos d'estiu.

En definitiva i segons els grups animalistes, "un altre Ajuntament progressista que alimenta les seues pròpies contradiccions per raons electoralistes". De fet no és l'únic a Camp de Túria. Els bous al carrer, encara que amb diferents aspectes són una de les figures que els animalistas han vingut assenyalant com la principal festa de maltractament animal de la Comunitat.

Llíria celebrarà els actes durant 7 dies i la pròpia nit del 9 d'octubre 'gaudiran' d'un dels espectacles.

La XVII Setmana Taurina durant la Fira i Festes de Sant Miquel serà del 7 al 16 d'octubre. El cartell és prou explicatiu de la col·laboració municipal en aquest acte de maltractament animal.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon