Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Un habitatge a Riba-roja i un altre a la Pobla, entre les 23 rehabilitades del parc públic destinades a víctimes de violència masclista

La Vicepresidència Segona i Conselleria d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, a través de l´Entitat Valenciana d'Habitatge i Sòl (EVha), ha iniciat les obres de reparació de 23 habitatges que es destinaran a víctimes de violència de gènere.

Es tracta d'immobles propietat de la EVha o adscrits a ella situats en 20 municipis de la Comunitat Valenciana. A la província de València es repararan un total d'11 habitatges, tres a Sagunt i una en les següents localitats: Albal, Alfafar, Algemesí, Paiporta, la Pobla de Vallbona, Riba-roja de Túria, Silla i Tavernes Blanques.

Pel que respecta a la província d'Alacant, sumarà nou habitatges en els següents municipis: Alcoi, Almoradí, Asp, Elda Monòver, Novelda, Oriola, Petrer i Torrevella. En quan a la província de Castelló, es repararan dos habitatges a Vila-real i una a Nules.

La inversió total d'aquestes obres ascendeix a 453.360 euros (IVA inclòs), que s'inclou en la partida pressupostària que EVha té reservada a "Inversió habitatge per a dones víctimes violència".

La Vicepresidència Segona ha desenvolupat mesures en matèria d'habitatge per a prioritzar a les víctimes de violència de gènere que requerisquen una solució residencial de manera urgent.

En aqueix sentit, el vicepresident segon i conseller d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Héctor Illueca, ha destacat que aquests habitatges "són la porta d'eixida a una situació de violència que posa a les víctimes en perill en el seu dia a dia". A més, ha assegurat que "tindre una llar els facilita una major integració en la societat i els ajuda a recuperar la seua vida i viure-la amb dignitat".

Així mateix, Héctor Illueca ha ressaltat que amb aquesta mena d'actuació, "el Consell demostra el seu compromís amb els col·lectius més vulnerables i ajuda a combatre una de les grans xacres de la societat com és la violència de gènere".

Per part seua, el director general de la EVha, Rafael Montero, ha explicat que el període d'execució de les obres serà aproximadament de tres mesos i ha recordat que la Conselleria, a través de l'entitat, va reparar l'any passat altres 36 habitatges destinades a aquest col·lectiu..

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon