Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Es presenta oficialment l'Oficina Tècnica de Fons Europeus per a la Rehabilitació i Xaloc de Llíria

Llíria va acollir ahir dimecres la presentació de l'Oficina Tècnica de Fons Europeus per a la Rehabilitació i l'Oficina Xaloc de Llíria que van entrar en funcionament el mes d'agost passat. L'acte ha comptat amb la presència del director General de Qualitat, Rehabilitació i Eficiència Energètica de la Generalitat Alberto Rubio, l'alcalde Joanma Miguel, la regidora d'Habitatge Isabel Llopis i la presidenta de la Mancomunitat del Camp de Túria Lola Celda.

La jornada informativa estava dirigida tant als responsables polítics i personal tècnic dels ajuntaments de la zona, com a professionals de l'administració de finques i de l'edificació.

Totes dues oficines serviran com a servei integral de gestió, informació, mediació social i assessorament en matèria d'habitatge, rehabilitació d'edificis i regeneració, amb personal tècnic especialitzat en la matèria.

També estarà disponible com a punt d'informació per al seguiment de les sol·licituds presentades en el marc dels Fons Next Generation per a la rehabilitació a nivell edifici i per a actuacions de millora de l'eficiència energètica en habitatges, i d'accés al registre de l'Informe d'Avaluació de l'Edifici CV, acostant d'aquesta manera l'administració de la Generalitat als municipis.

"Aquestes ajudes suposen un abans i un després en el camp de la rehabilitació, obrint la professionalització al sector de l'administració de finques i personal tècnic. En aquest sentit, s'han creat les figures de gestor i agent de la rehabilitació que serviran d'assessors tècnics, col·laboradors i guies per als propietaris que vulguen sol·licitar les ajudes", ha explicat la regidora Isabel Llopis.

"Cal destacar la importància que suposen aquestes oficines quant a la col·laboració que s'estableix entre l'Administració i els agents privats que actuen en el camp de la rehabilitació", ha afegit.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon