Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L’Eliana promociona i dóna premis per l’ús del valencià als seus comerços locals



L'Ajuntament ha convocat, per primera vegada, aquests premis amb incentius d'entre 600 i 1.000 euros

 

L'Oficina de Promoció del Valencià de l'Ajuntament ha convocat la primera edició dels Premis a l'Ús del Valencià en el Comerç Local de l'Eliana, gràcies a una subvenció concedida per la Diputació de València. L'objectiu és posar en valor i guardonar l'ús de la llengua pròpia en els establiments comercials, de serveis i empreses del municipi perquè ajuden a normalitzar el seu ús i faciliten que el valencià siga la llengua de comunicació de la ciutadania.

La convocatòria preveu dues modalitats: el premi a l'ús del valencià en retolació i material imprés, com a factures, albarans, bosses o dissenys i el seu ús aplicat a les noves tecnologies (pàgines web, xarxes socials, programari de gestió, adaptació en noves tecnologies...). En cada modalitat hi haurà un primer premi de 1.000 € i un segon premi de 600 €.

La candidatura s'haurà de tramitar per via telemàtica a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament. El termini de presentació de sol·licituds serà del 15 al 28 de setembre. Caldrà adjuntar tant els annexos com un dossier d'un màxim de 20 cares explicant l'activitat que fa el negoci en valencià i justificant-lo amb fotografies, vídeos, xarxes socials, etc.

Els i les comerciants poden obtindre més informació en la pròpia Oficina de Promoció del Valencià, situada en la plaça Jutge Miquel Comes, en el correu electrònic promociovalencia@leliana.es o per telèfon 96 275 80 30 (extensió 124).

L'edil de Comerç i Promoció Lingüística, Marta Andrés, ha explicat que aquests premis buscaran reconéixer als comerços que tenen present el valencià en la seua política comunicativa i que mostren que usant la llengua pròpia ofereixen un servei de qualitat que la clientela agraeix. "Per això des de l'Ajuntament els animem a tots a participar en aquesta convocatòria", ha afirmat.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon