Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Sant Antoni de Benaixeve prepara un nou portal de Transparència a més de formar a la plantilla municipal

  • La iniciativa comptarà amb la creació d'un nou Portal de Transparència i formació al personal del Consistori

Les Administracions Públiques tenen un deure amb la seua ciutadania per a representar els seus interessos, defensar els seus drets i afrontar les seues necessitats. Atés aquest deure amb el veïnatge, l'Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve ha iniciat, com a administració més pròxima a la societat, els treballs de l'"Estratègia de Transparència Pública de Sant Antoni de Benaixeve", una iniciativa innovadora per a la localitat.

Aquest projecte es concep per tal que el Consistori progresse en la consecució de l'Agenda 2030 per mitjà dels valors i idees del Govern Obert. Així, amb el propòsit de millorar els canals d'accés a la documentació pública a la ciutadania, es dissenyarà i programarà un nou Portal de Transparència, a més de capacitar el personal del consistori en les últimes legislacions aprovades en tots els nivells i exemples de bones pràctiques.

Per a la realització d'aquesta Estratègia de Transparència Pública, l'Ajuntament comptarà amb la col·laboració del personal especialitzat de la consultora EQUÀLITAT, participació i igualtat, encarregats del disseny del Portal i de la recopilació de tota la informació pública pendent de bolcar en aquesta eina. També s'avaluarà l'estat de la Transparència Pública a l'Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve.

La formació de la plantilla municipal serà impartida per l'il·lustre catedràtic de Dret Constitucional de la Universitat de València, magistrat del TSJ Comunitat Valenciana (2000 – 2019) i vocal del Consell de Transparència C. Valenciana des de 2015, Don Lorenzo Cotino Hueso. Per a la realització d'aquesta estratègia s'ha sol·licitat la línia de subvencions que convoca la Diputació de València i la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica de la Generalitat Valenciana.

Per tot això, amb la finalitat d'avançar en aquesta matèria d'acord amb els objectius marcats a l'inici del mandat, es realitzarà aquest projecte que permetrà continuar modernitzant el treball realitzat des del consistori, així com garantir una informació transparent, reutilitzable i accessible per al conjunt de la ciutadania, millorant el compromís per construir una administració oberta i pròxima a totes i tots.  


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon