Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Al setembre s'inicia la nova temporada de Anem al Teatre de l'Eliana



Un total 11 obres de teatre que tindran lloc a l'Auditori Municipal fins a abril de 2023


Ahir dimecres al matí s'ha presentat al Saló de Plens de l'Ajuntament la programació de la temporada 2022/2023 d'Anem al Teatre. A l'acte han assistit alguns dels protagonistes que conformen el cartell d'aquesta nova edició, com l'actriu, Nuria Herrero o els veïns de l'Eliana, Lola Moltó i Ancor Montaner. En total, 11 obres de teatre, musical i dansa seleccionades d'entre les millors propostes escèniques de l'actualitat que acollirà l'Auditori Municipal des d'aquest mateix mes de setembre i fins a abril de 2023.

'Tercer Cuerpo' serà l'obra que estrenarà la temporada al municipi, protagonitzada per cares conegudes del panorama artístic espanyol com Natalia Verbeke, Carmen Ruiz o Nuria Herrero. L'entrades per a aquest primer espectacle es poden adquirir ja a través de Elientrada. A l'octubre tornarà als escenaris elianers Lola Moltó, que coprotagonitza al costat de Marta Chiner 'La comèdia de la vida'. Un al·legat a les dones de dues amigues artistes que han d'enfrontar-se a la vida, adrezades de glamur i decadència.

El mes de novembre estarà dedicat al públic infantil amb dues obres: 'El xiquet que volia una falda escocesa', Premi Teatre Infantil Escalante de la Diputació de València, que s'oferirà de manera gratuïta a través d'invitació i 'Dumbo, el musical', un espectacle adaptat al llenguatge de signes guanyador dels Broadwayworld 2020 i premi al millor vestuari i disseny de cartell de Teatre Musical 2020.

Ja al desembre, es representarà 'Adalaine, el musical de moda', el vestuari de la qual ha sigut dissenyat el jove elianer Ancor Montaner, i 'Entre copas', amb el conegut actor Juanjo Artero. 2023 arribarà amb 'Alicia al musical de les meravelles' amb el també elianer Ángel Crespo i la cita amb la dansa amb 'Malditas plumas', de Sol Picó. Les companyies locals es faran lloc en la programació amb 'Terapia singular' de Teatreliana i 'El bosque mágico y la gema de la vida' d'APLAE. La que posarà el fermall d'or a aquesta temporada serà l'adaptació de l'obra d'Arthur Miller 'Muerte de un viajante' amb el famós actor Imanol Arias com a protagonista. 

L'alcalde, Salva Torrent, ha destacat la qualitat artística de les obres i la quantitat d'intèrprets de gran nivell per a 'un complet i divers programa per a tots els públics del qual podrem gaudir tots els elianers i elianeres'.



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon