Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Renfe oferirà descomptes per a acudir als esdeveniments de València Capital Mundial del Disseny 2022

\\

 

   Renfe Viatgers i València Capital Mundial del Disseny 2022 han firmat un acord de col·laboració gràcies al qual totes les persones que vullguen gaudir del programa oficial de València Capital Mundial del Disseny 2022 podran desplaçar-se a la ciutat amb descomptes en els bitllets d'AVE, a excepció dels trens Avlo, i de Llarga Distància (Euromed, Alvia i Intercity) en qualsevol de les opcions disponibles (Básico, Elige, Elige Confort, i Premium).

   Seran beneficiaris tant el públic del World Design Street Festival com el del Fòrum Internacional de Disseny Interior, així com els assistents al World Design Exchange que se celebren aquest mes de setembre en la capital del Turia, ha informat Renfe en un comunicat.

   Per a açò, durant aquests dies Renfe compta amb una oferta global de 120 trens AVE i Llarga Distància amb origen i destinació València. D'aquesta manera, la companyia es converteix en el transport oficial únic de l'esdeveniment que tindrà lloc entre el 19 i el 25 de setembre en diferents localitzacions de la ciutat.

   Aquest acord de col·laboració té per objecte promocionar conjuntament els servicis de transport en ferrocarril de Renfe Viatgers i potenciar a València com una destinació turística de primer nivell i viatge imprescindible en 2022 per a amants del disseny i la creativitat de dins i fora d'Espanya.

   El World Design Street Festival té la missió d'obrir el disseny a la ciutadania, i constituir així "una oportunitat única per a involucrar la societat, atraure a visitants internacionals, mostrar la importància del disseny, fer didàctica del mateix i omplir la ciutat d'instal·lacions, tallers per a tots els públics, exposicions i esdeveniments oberts en estudis".

   Aquesta XIII edició comptarà amb un programa "divers" que inclourà des d'exposicions a xarrades, jornades, tallers, inauguracions i presentacions amb diferents continguts i enfocaments.



Crónica CT * Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon