Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L''Ocean Viking' desembarca a Itàlia 459 migrants rescatats a la Mediterrània

El vaixell humanitari 'Ocean Viking' ha rebut permís per a desembarcar a 459 migrants rescatats en aigües del Mediterrani en el port italià de Tàrent.

L'ONG SOS Mediterranée, propietària del vaixell, ha informat que el vaixell ha arribat aquest diumenge al matí a Tàrent després de més d'una setmana esperant el permís de les autoritats. Els 459 rescatats han sigut pujats a bord després d'un total de deu operacions de rescat diferents.

Mentrestant, el vaixell 'Geo Barentsz', de Metges Sense Fronteres, continua esperant l'assignació de port segur per al desembarcament dels 267 migrants que porta a bord. Fins ara les quatre sol·licituds realitzades a Malta i les sis realitzades a Itàlia han sigut ignorades, segons l'organització.

Per part seua, l'organització alemanya Resqship ha informat que ha rebut un missatge d'auxili procedent d'una embarcació de fusta amb 300 persones a bord que portaven dies a la deriva sense aliment ni aigua.


El vaixell 'Nadir' de l'ONG els ha prestat ajuda fins que s'ha fet càrrec una embarcacion dels Guardacostes italians que ha pogut rescatar als migrants.

El 'Nadir' ha detectat una altra embarcació amb 76 persones a bord, inclosos diversos menors d'edat, als quals ha prestat assistència. Finalment han sigut rescatats pel vaixell humanitari 'Siga Eye 4', en el qual s'han constatat casos de deshidratació i de ferides infectades.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon