Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Ferit per un bou un altre menor, ara de 15 anys i a Gilet

Un menor de 15 anys ha resultat ferit aquest dimecres per asta de bou durant els festejos taurins de la localitat valenciana de Gilet, segons han confirmat a Europa Press fonts sanitàries. El menor ha sigut traslladat a l'hospital, on roman ingressat amb pronòstic reservat.


L'adolescent, de 15 anys, ha patit una banyada a la cama i ha hagut de ser traslladat d'urgència a l'Hospital de Sagunt (València). Els fets han ocorregut sobre les 15.00 hores després del tancament, quan l'organització es disposava a provar dues vaques en la plaça habilitada a l'esdeveniment mitjançant 'cadafales', segons ha avançat Levante-EMV.

Pel que sembla, el menor ferit es trobava fora de la plaça, apuntat entre els pals, quan després de soltar un primer astado l'organització ha soltat a un segon que la víctima no s'esperava i que ha corneado a l'adolescent en la cuixa, ha detallat aquest diari.

Es dona la circumstància que aquesta nova agafada es produeix a penes l'endemà passat que la Comissió Consultiva de 'Bous al Carrer' de la Comunitat Valenciana, en la qual estan representats tots els agents implicats en aquests festejos, recomanara realitzar "un reforç major" en el compliment de les normes incloses en el Reglament que els regula després que en aquest estiu set persones hagen perdut la vida en festejos de vaquillas i 'bous al carrer'.

El municipi de Gilet celebra del 29 d'agost al 4 de setembre la seua Setmana Taurina, amb una vintena d'actes, entre ells entrades de vaques i bous, bou embolado i exhibició i proves de ramats.





Crónica CT * Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon