Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Les línies 1 i 3 de Metrovalència reobren aquest 1 de setembre després de la renovació de via

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) té previst finalitzar el 31 d'agost les últimes obres de renovació de via que afecten les Línies 1 i 3 de Metrovalencia. Una vegada completats aquests treballs i realitzades les proves que permeten obrir els trams afectats, el servei de metro recuperarà la normalitat des del pròxim 1 de setembre.


En la Línia 1 (Castelló-Bétera) els treballs van començar el 25 de juliol en el tram Alginet-Castelló i el 8 d'agost entre Entroncament i Bétera, mentre que en línia 3 (Rafelbunyol-Aeroport) les obres van començar el 25 de juliol entre les estacions de Rafelbunyol i Alboraia Peris Aragó, ha indicat la Generalitat en un comunicat.


La finalització d'aquestes obres coincideix amb la recuperació de l'horari habitual i amb l'aplicació per part de la Generalitat del descompte del 30% en el preu dels títols multiviatge i abonaments temporals de Metrovalencia i SUMA, que integren Metrobus, EMT, Renfe-Rodalia, metre i tramvia, i que se suma a la baixada de preu de fins a un 50% aplicada durant aquest any i a altres mesures per a potenciar el transport públic, com els diumenges gratis, que ha estat vigent durant quatre mesos.


A conseqüència de l'execució d'aquests treballs, FGV ha establit un servei d'autobús substitutori en els trams afectats que finalitza el 31 d'agost, a la conclusió del servei.


En la Línia 2 (Llíria-Torrent Avinguda) les obres en el tram L'Eliana-Llíria van començar el 25 de juliol i van finalitzar el 3 d'agost, mentre que entre Els Carolines i Font del Pitxer van començar a continuació, el dia 4, i es van completar el passat dia 21 d'agost


ACTUACIONS REALITZADES


Per a executar aquestes actuacions, així com les previstes per a l'any vinent, la Generalitat ha pressupostat més de 32 milions d'euros, IVA inclòs, amb l'objectiu de renovar diferents trams d'aquestes línies i aconseguir una millora substancial del servei ferroviari en matèria de seguretat, comoditat i puntualitat.


Amb aquestes intervencions, la primera fase de les quals es va realitzar a l'abril d'enguany, s'actua sobre aparells de via (desviaments, fuites, travessies, entre altres) i passos a nivell, amb trànsit de vehicles, encara que també per als vianants i entre andanes.


Amb els treballs realitzats per Setmana Santa i estiu s'han canviat 48 desviaments; 50 passos a nivell de vehicles i 21 per als vianants o entre andanes. A més s'han renovat prop de cinc quilòmetres de via.


Aquestes actuacions s'han previst amb la finalitat de fer front a la deterioració que pateixen aquests elements, provocat pel pas del temps i les condicions climatològiques. Tant els aparells de via com els passos a nivell són els punts de la xarxa que majors problemes generen al servei de manteniment, per la qual cosa requereixen ser reemplaçats a curt o mitjà termini
Crónica CT * Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon