Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Baldoví aposta per Ribó com 'el millor candidat de Compromís per a l'Alcaldia de València'

  El portaveu de Compromís en el Congrés, Joan Baldoví, ha assegurat aquest dijous que l'alcalde de València i també membre d'aquesta formació política, Joan Ribó, és "el millor candidat" que el partit té per a l'Alcaldia d'aquesta ciutat en les eleccions municipals de 2023.

Baldoví s'ha pronunciat d'aquesta manera en la roda de premsa que ha oferit en la seu nacional de Compromís, en la capital valenciana, per a parlar de diferents temes d'actualitat, preguntat per si Ribó ha de repetir com a cap de llista de Compromís a l'Alcaldia de València en aqueixos comicis.

"El millor candidat que té Compromís per a l'Alcaldia de València es diu Joan Ribó", ha assenyalat Baldoví, que ha indicat que fa aquesta afirmació "amb tota rotunditat".

Així, el portaveu de la coalició en la Cambra Baixa ha mostrat la seua disposició a fer "tot" el que siga a la seua mà "per a ajudar a Joan --Ribó-- perquè repetisca" com a candidat en la cita electoral del pròxim any.

Joan Baldoví ha ressaltat el treball desenvolupat per l'actual primer edil de València, des que va accedir a aquest càrrec en 2015, per a transformar la ciutat i aconseguir que siga "referent" de "la modernitat" en diferents àmbits.

"València hui no és la València que vam conéixer fa huit anys. Hui estic orgullós de passejar per València i veure la transformació urbana que s'ha fet en a

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon