Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Acaben les obres a les voreres de l'eixample en Loriguilla

L'Ajuntament de Loriguilla ha finalitzat ja les obres de les voreres de la zona de l'eixample.

Segons indica l'alcalde Carlos Rodado: «durant anys, els veïns i veïnes dels carrers Llarga, Regió muntanyenca, La Morera i Cavallers s'han vist obligats a transitar per la calçada al no portar-se a terme la totalitat de la urbanització dels solars existents en aqueixa part del municipi».

«Veient el clar problema de seguretat per al vianant en trobar-se diversos trams de vorera sense paviment, sent aquest discontinu, s'ha procedit a executar, previ avís dins del termini i en la forma escaient, aquesta obra valorada en 6.633,64 euros girant el càrrec proporcional als propietaris», ha explicat.

Amb aquesta acció queda completament urbanitzada la zona de l'eixample de Loriguilla que gaudeix de pavimentació contínua, pendents de pluvials i passos d'accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda i cadira de rodes.

L'Ajuntament anunciarà en breu les pròximes actuacions plantejades per a la resta de carrers del municipi, sobretot per a aquelles que requereixen una adequació a la norma, repavimentació i voreres noves.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon