Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Un nou agent de Policia Local 'interí' cobrirà una vacant per jubilació a Loriguilla

La incorporació ja s'ha realitzat i l'agent estarà d''interí', la plaça s'ha cobert amb la màxima celeritat possible atès que el procés oficial portarà temps.

L'Ajuntament de Loriguilla ha donat la benvinguda a un nou agent interí després de la jubilació voluntària, el dia 4 d'agost, d'un dels policies que formaven part del cos de la policia local del municipi.

El nou agent de policia, Don Fernando Martí, va jurar ahir el càrrec i va ser presentat davant de l'alcalde i el secretari interventor.

El Consistori ha cobert aquesta vacant amb la màxima celeritat possible perquè els integrants del cos de la Policia Local puguin seguir complint amb les hores de servei establertes i no es trenquin els torns rotatoris.

L'alcalde de Loriguilla, Carlos Rodado, a més de donar la benvinguda al nou agent, ha destacat que el cos de la Policia Local "es troba completament renovat amb una sèrie dʻagents joves, amb ganes i disposats a treballar per tots i cadascun dels veïns i veïnes del nostre municipi".

La incorporación ya se ha realizado y el agente estará de 'interino', la plaza se ha cubierto con la mayor celeridad posible dado que el proceso oficial llevará tiempo.

Crónica CT 
* Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon