Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana obri el termini i anima a participar en la VI edició de l'Eliana Cinema

El certamen se celebrarà a L'Eliana del 9 al 17 de setembre i comptarà amb diversos premis.

El festival l'Eliana Cinema, finançat per l'Ajuntament de l'Eliana, torna un any més per a animar als amants del seté art a crear les seues obres audiovisuals amb la seua secció 72 hores. En aquesta, els i les participants tindran 3 dies per a escriure el guió, gravar, editar i entregar un curtmetratge que no supere els 5 minuts de duració.

El film serà realitzat a l'Eliana durant el cap de setmana del 9 a l'11 de setembre en una localització assignada per sorteig i en el qual ha d'aparéixer un objecte proporcionat per l'organització del Festival. En ell, els diferents equips participants hauran de disposar de tot el material i infraestructura necessària per a la realització del seu curtmetratge podent-se presentar una única obra per equip.

Podran participar en aquest concurs totes les persones físiques o jurídiques que ho desitgen, siga com siga el seu domicili físic o fiscal, podent inscriure's des de fora del territori espanyol. El termini per a la inscripció, que pot dur-se a terme en l'adreça lelianacinema.films@gmail.com o a través del següent formulari., ja està obert i finalitzarà el 31 d'agost de 2022 a les 23:59h.

El certamen comptarà amb tres premis en metàl·lic a part de diversos esments especials amb un 1r premi de 1000€ i el guardó del festival conegut com la “Espiral Daurada”. Per part seua, el segon premi serà de 500€ i finalment el 3r lloc rebrà 300€. A més, tots els guanyadors obtindran un diploma acreditatiu.

Un jurat professional serà l'encarregat del dictamen final i atorgarà els diferents premis en en el transcurs de la Gran Gala Final la qual tindrà lloc el dissabte 17 de setembre en lloc i hora per determinar. Tota la informació i les bases del festival poden consultar-se en aquest enllaç.

La edila de Cultura, Eva Santafé, ha mostrat la seua satisfacció per poder celebrar aquesta edició de 2022 dins de l'absoluta normalitat, després de tots els condicionants imposats per la pandèmia, i ha destacat la gran vinculació del municipi de l'Eliana amb el cinema que es posa de manifest en aquesta i altres activitats que desperten un alt grau d'interés en el públic



.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon