Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Sant Antoni reforça la seguretat i el punt violeta en les Festes, per a 'Disfrutar de tot'

Es la campanya que ha llançat el consistori aprofitant les Festes Patronals i ha reforçat la seguretat enfront de les agressions i també el Punt Violeta, sobretot en els actes de música nocturns del 12 al 15 d'agost on s'incrementarà la presència policial.

L'objecte de la campanya és promoure la participació i el "disfrute de todo. disfruta de tod☮s" durant les festes i per a això ha llançat un vídeo secundant-se en diferents associacions del municipi.

La campanya “Disfruta de todo, disfruta con tod☮s”

La campanya s'engloba en el marc de les Festes Patronals i amb l'objectiu de previndre i conscienciar enfront de les agressions en un context festiu. Per eixa raó es reforçarà l'operatiu policial per a garantir la seguretat i la tranquil•litat

"Amb l'inici de les Festes Patronals de Sant Antoni de Benaixeve, l'Ajuntament ha volgut crear una campanya de conscienciació per a la ciutadania. Sota el lema “Disfruta de todo, disfruta con tod☮s”, es pretén llançar un missatge contra els abusos i les agressions masclistes, homòfobes i racistes, a més d'altres conductes violentes, en un context de festes.

Amb eixe objectiu, la campanya engloba diverses accions. La primera d'elles és el llançament d'un vídeo on han participat diferents persones, entitats, col•lectius i associacions de Sant Antoni de Benaixeve. En ell, els i les participants llancen un missatge rotund contra les agressions, transmeten informació útil davant qualsevol incident i, en definitiva, animen a la població a gaudir de les Festes Patronals des de la llibertat i el respecte".

A més, amb motiu dels actes nocturns que se celebraran del divendres 12 al dilluns 15 d'agost (orquestres, musical, discomòbil), es reforçarà la seguretat dels mateixos amb presència policial específica, en col•laboració amb agents de la Guàrdia Civil de la Pobla de Vallbona. "El retén"  de Policia Local estarà obert en tot moment i els telèfons d'atenció 24 hores són:

Policia Local: 670 42 99 03  ● Guàrdia Civil: 96 276 00 07

Els dies 12, 13 i 15 d'agost, l'Ajuntament col•locarà a més un Punt Violeta a la plaça. El Punt estarà disponible des de les 24 hores fins a la fi de festa. Durant aquestes nits es comptarà així mateix amb un reforç d'agents especialitzats en matèria de Violència de Gènere, que faran un especial seguiment a les noves formes de sospites de submissió química, amb protocols d'actuació immediata.

En eixe mateix enclavament, l'Ajuntament disposarà també d'un espai on repartirà polseres, gots reutilitzables i material informatiu de la campanya “Disfruta de todo, disfruta con tod☮s”, amb la finalitat de sensibilitzar i donar recursos a la població.

En definitiva, tot l'equip de l'Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve treballarà per unes festes alegres, tranquil•les i segures per a tota la ciutadania.





Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon