Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Pobla de Vallbona i el Concello de Miño estudien agermanar-se, ja han signat un acord

Les relacions de "la parella de municipis" varen començar el passat 7 de juliol amb la invitació que es va fer al Concello do Miño per a assistir a la Fira de la Ceba

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona i el Concello de Miño han firmat un acord per iniciar les gestions d’agermanament de les dues localitats. Tots dos pobles van començar relacions el passat 7 de juliol quan el municipi corunyès va ser convidat a la Primera Fira de la Ceba celebrada a la Pobla.

Este cap de setmana, representants de l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona han estat convidats a la XXI Feira da Cebola Chata celebrada a Miño. Allí el regidor de Turisme, Fran Esteban, acompanyat del regidor de Desenvolupament Local, Javier Novoa, han firmat l’acord amb l’alcalde de Miño, Manuel Vázquez, per treballar conjuntament i aconseguir un agermanament que beneficie mútuament les localitats.

Representants de tots dos pobles han posat damunt la taula lessimilituds que unixen els dos pobles amb arrels vinculades a la ceba. La finalitat és per fomentar la cultura, l’economia, la música, les tradicions, el turisme, el medi ambient, la joventut i tots aquells aspectes que puguen ser beneficiosos. En aquest sentit, es treballarà per fomentar els intercanvis que permeten un millor coneixement mutu i aprofitar les sinergies que suposen els trets compartits entre Miño i la Pobla de Vallbona.

Representants de tots dos pobles han manifestat la bona sintonia creada arran de la participació en les respectives fires de la Ceba i l’objectiu que el veïnat puga beneficiar-se de l'acordd’ agermanament.

Servirà també per donar visibilitat a Miño en València i a la Pobla de Vallbona en A Coruña amb el benefici turístic i d’intercanvi cultural que pot representar per a tots dos.


Crónica CT.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon