Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Pobla de Vallbona i el Concello de Miño estudien agermanar-se, ja han signat un acord

Les relacions de "la parella de municipis" varen començar el passat 7 de juliol amb la invitació que es va fer al Concello do Miño per a assistir a la Fira de la Ceba

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona i el Concello de Miño han firmat un acord per iniciar les gestions d’agermanament de les dues localitats. Tots dos pobles van començar relacions el passat 7 de juliol quan el municipi corunyès va ser convidat a la Primera Fira de la Ceba celebrada a la Pobla.

Este cap de setmana, representants de l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona han estat convidats a la XXI Feira da Cebola Chata celebrada a Miño. Allí el regidor de Turisme, Fran Esteban, acompanyat del regidor de Desenvolupament Local, Javier Novoa, han firmat l’acord amb l’alcalde de Miño, Manuel Vázquez, per treballar conjuntament i aconseguir un agermanament que beneficie mútuament les localitats.

Representants de tots dos pobles han posat damunt la taula lessimilituds que unixen els dos pobles amb arrels vinculades a la ceba. La finalitat és per fomentar la cultura, l’economia, la música, les tradicions, el turisme, el medi ambient, la joventut i tots aquells aspectes que puguen ser beneficiosos. En aquest sentit, es treballarà per fomentar els intercanvis que permeten un millor coneixement mutu i aprofitar les sinergies que suposen els trets compartits entre Miño i la Pobla de Vallbona.

Representants de tots dos pobles han manifestat la bona sintonia creada arran de la participació en les respectives fires de la Ceba i l’objectiu que el veïnat puga beneficiar-se de l'acordd’ agermanament.

Servirà també per donar visibilitat a Miño en València i a la Pobla de Vallbona en A Coruña amb el benefici turístic i d’intercanvi cultural que pot representar per a tots dos.


Crónica CT.


** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon